2,19 zł
14,60 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900531003103
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 218 kJ/51 kcal |
Tłuszcz | 0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 4,1 g |
w tym cukry | 3,4 g |
Białko | 8,7 g |
Sól | 0,1 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Adres producenta: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy ul. Forteczna 3 18-421 Piątnica
Wymiar liczbowy: 150
Pozostałe informacje: *Kremowy jogurt typu greckiego o podwyższonej zawartości białka w porównaniu z podobnymi produktami.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Jogurt typu greckiego naturalny
Cechy: 0% tłuszczu, 2 x więcej białka*
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Maks. temp. °C: 6
Adres producenta: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy ul. Forteczna 3 18-421 Piątnica
Wymiar liczbowy: 150
Pozostałe informacje: *Kremowy jogurt typu greckiego o podwyższonej zawartości białka w porównaniu z podobnymi produktami.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Jogurt typu greckiego naturalny
Cechy: 0% tłuszczu, 2 x więcej białka*
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g