Polskie Przysmaki Parówki z cielęciną kg
Składniki: Mięso wieprzowe (56%), woda, tłuszcz wieprzowy, mięso cielęce (3%),błonnik bambusowy, sól, skrobia ziemniacza-na, tkanka łączna wieprzowa, białko SOJOWE, białko zwierzęce wieprzowe (plazma krwi), syrop glukozowy, wzmacniacz smaku-glutaminian monosodowy, substancja zagęszczająca-hydroksypropylofosforan diskrobiowy, stabilizatory- trifosforany, mleczan wapnia, cytryniany sodu, przeciwutleniacze-askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu, ekstrakty przypraw, aromat sera (zawiera MLEKO łącznie z LAKTOZĄ), regulatory kwasowości-cytryniany potasu, octan potasu, mleczan potasu, dekstroza, barwnik- kwas karminowy, substancja konserwująca-azotyn sodu, osłonka jadalna kolagenowa wołowa.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, gorczycę, seler, jaja.
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
Energia | 1268 kJ / 307 kcal |
Tłuszcz | 28 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 1,1 g |
w tym cukry | 0,9 g |
Białko | 12 g |
Sól | 2,3 g |
Kraj pochodzenia: Kraje Unii Europejskiej
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.