House of Asia Bezglutenowy makaron ryżowy 7 mm 200 g
Opis produktu: Podstawowy makaron kuchni tajskiej w formie wstążek. Równie łatwy w przygotowaniu i uniwersalny jak cienkie nitki. Wyśmienity składnik i dopełnienie zup oraz wielu dań mięsnych i wegetariańskich.
w 100 g suchego produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1469 kJ / 346 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 79 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 7,2 g |
Sól | 0,1 g |
Adres producenta: De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów
Wymiar liczbowy: 200
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Wietnamie.
Przygotowanie i stosowanie: Sposób przygotowania makaronu Do zupy Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj 3 minuty. Odsącz, nałóż do miski i zalej gorącą zupą. Do dań z woka Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj 3 minuty. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie. Dodaj do przesmażonych warzyw i całość wymieszaj do połączenia smaków. Do sałatki Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj 4 minuty. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie. Wymieszaj ze świeżymi warzywami i dowolnie wybranym sosem.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać maksymalnie 6 miesięcy w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron ryżowy w kształcie wstążki o szerokości 7 mm
Cechy: kuchnia tajska
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Kraj pochodzenia: Wietnam