Kucharek Żurek śląski 46 g
Marki:
1,99 zł
45,23 zł za 1 kg/l
Najniższa cena w sieci Chaty Polskiej: 1,69 zł
Kod produktu:
5901135015769
Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Gorczyca: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Żyto: Zawiera
Soja: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Gorczyca: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Żyto: Zawiera
Soja: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Adres producenta: Prymat sp. z o.o.,
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
tel: +48/32 47 33 833
www.prymatgroup.pl
www.kucharek.pl
Przepisy: Wypróbuj również żurek: z borowikami i parmezanem Składniki: - 100 g borowików - 100 g sera parmezn - 3 łyżki tartego chrzanu Borowiki ugotuj i po ostygnięciu pokrój w paseczki. Do przygotowanego Żurku śląskiego Kucharek dodaj borowiki i chrzan, a następnie gotuj przez 5 minut. Zupę podawaj z tartym parmezanem. z boczkiem i pieczarkami Składniki: - 150 g wędzonego boczku - 70 g pieczarek masło Obrane i pokrojone w plastry pieczarki podsmaż na maśle. Osobno podsmaż pokrojony w kostkę boczek. Tak przygotowane pieczarki i boczek dodaj do przygotowanego Żurku śląskiego Kucharek. z bobem i porem Składniki: - 150 g bobu - 1 por - 150 g wędzonego boczku Pokrojony w kostkę boczek podsmaż na patelni i wraz z poszatkowanym porem (tylko białą częścią) i ugotowanym wcześniej bobem dodaj do przygotowanego Żurku śląskiego Kucharek.
Wymiar liczbowy: 46
Przygotowanie i stosowanie: Przygotuj klasyczny żurek śląski w 5 minut Krok 1 Zawartość torebki (46 g) wsyp do 750 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj. Krok 2 Doprowadź do wrzenia i gotuj ok. 5 minut na małym ogniu, mieszając. Opakowanie wystarcza na 3 porcje. Życzymy smacznego!
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Żurek w proszku.
Cechy: bez dodatku: barwników, tłuszczów utwardzonych
Rozmiar opakowania: 46
Jednostka (tekst opisowy): g
Przepisy: Wypróbuj również żurek: z borowikami i parmezanem Składniki: - 100 g borowików - 100 g sera parmezn - 3 łyżki tartego chrzanu Borowiki ugotuj i po ostygnięciu pokrój w paseczki. Do przygotowanego Żurku śląskiego Kucharek dodaj borowiki i chrzan, a następnie gotuj przez 5 minut. Zupę podawaj z tartym parmezanem. z boczkiem i pieczarkami Składniki: - 150 g wędzonego boczku - 70 g pieczarek masło Obrane i pokrojone w plastry pieczarki podsmaż na maśle. Osobno podsmaż pokrojony w kostkę boczek. Tak przygotowane pieczarki i boczek dodaj do przygotowanego Żurku śląskiego Kucharek. z bobem i porem Składniki: - 150 g bobu - 1 por - 150 g wędzonego boczku Pokrojony w kostkę boczek podsmaż na patelni i wraz z poszatkowanym porem (tylko białą częścią) i ugotowanym wcześniej bobem dodaj do przygotowanego Żurku śląskiego Kucharek.
Wymiar liczbowy: 46
Przygotowanie i stosowanie: Przygotuj klasyczny żurek śląski w 5 minut Krok 1 Zawartość torebki (46 g) wsyp do 750 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj. Krok 2 Doprowadź do wrzenia i gotuj ok. 5 minut na małym ogniu, mieszając. Opakowanie wystarcza na 3 porcje. Życzymy smacznego!
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Żurek w proszku.
Cechy: bez dodatku: barwników, tłuszczów utwardzonych
Rozmiar opakowania: 46
Jednostka (tekst opisowy): g