Łowicz Sos pieczarkowy z podgrzybkiem 500 g
Marki:
8,59 zł
17,18 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900397735453
Seler: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
konserwanty: Nie zawiera
woda
cebula
koncentrat pomidorowy (7,4 %)
pieczarki (7,3 %)
marchew (4,5 %)
skrobia modyfikowana kukurydziana
przecier jabłkowy
cukier
olej rzepakowy
sól
przyprawy (w tym pieprz czarny)
ekstrakty przypraw
zioła
podgrzybek suszony (0,15 %)
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
glukoza
suszone warzywa (w tym szczypior)
aromaty
Tekst dotyczący alergenów: Może zawierać seler.
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
konserwanty: Nie zawiera
woda
cebula
koncentrat pomidorowy (7,4 %)
pieczarki (7,3 %)
marchew (4,5 %)
skrobia modyfikowana kukurydziana
przecier jabłkowy
cukier
olej rzepakowy
sól
przyprawy (w tym pieprz czarny)
ekstrakty przypraw
zioła
podgrzybek suszony (0,15 %)
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
glukoza
suszone warzywa (w tym szczypior)
aromaty
Tekst dotyczący alergenów: Może zawierać seler.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
---|---|
energia | 248 kJ / 59 kcal |
tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 9,8 g |
w tym cukry | 7,0 g |
białko | 1,3 g |
sól | 0,88 g |
Adres producenta: MW FOOD Sp. z o.o.,
ul. Chopina 10
34-100 Wadowice,
www.mojlowicz.pl
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Przepisy: Przepis na makaron świderki z kurczakiem Potrzebujesz: sos pieczarkowy z podgrzybkiem Łowicz, ok. 400 g piersi kurczaka, 2 łyżki oleju, 300 g makaronu świderki Lubella. 1. Mięso pokrój w kostkę. 2. Podsmaż na 2 łyżkach oleju. 3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty. 4. Podawaj z makaronem świderki. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Wymiar liczbowy: 500
Przechowywanie: Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Sos pieczarkowy z podgrzybkiem. Sos warzywno-pieczarkowy z podgrzybkiem. Pasteryzowany.
pełen warzyw
bez konserwantów
Polska Marka
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Przepisy: Przepis na makaron świderki z kurczakiem Potrzebujesz: sos pieczarkowy z podgrzybkiem Łowicz, ok. 400 g piersi kurczaka, 2 łyżki oleju, 300 g makaronu świderki Lubella. 1. Mięso pokrój w kostkę. 2. Podsmaż na 2 łyżkach oleju. 3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty. 4. Podawaj z makaronem świderki. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Wymiar liczbowy: 500
Przechowywanie: Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Sos pieczarkowy z podgrzybkiem. Sos warzywno-pieczarkowy z podgrzybkiem. Pasteryzowany.
pełen warzyw
bez konserwantów
Polska Marka
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g