Gellwe Cukier wanilinowy 30 g
Marki:
0,89 zł
29,67 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900552004950
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
cukier
etylowanilina
ekstrakt wanilii
Tekst dotyczący alergenów: Może zawierać soję, mleko i zboża zawierające gluten.
Mleko: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
cukier
etylowanilina
ekstrakt wanilii
Tekst dotyczący alergenów: Może zawierać soję, mleko i zboża zawierające gluten.
Wartość odżywcza w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1690 kJ / 398 kcal |
Węglowodany | 99 g |
w tym cukry | 99 g |
Zawiera znikome ilości tłuszczu, kwasów tłuszczowych nasyconych, białka i soli. |
Adres producenta: FoodCare Sp.z o.o.
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów
Przepisy: Pomysł na: Ciasto z owocami i kruszonką Przygotuj: Ciasto: 200 g mąki pszennej, 180 g cukru, 40 g mąki ziemniaczanej, 200 g masła, 4 jajka, 2 łyżki cukru wanilinowego Gellwe, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia Gellwe, 500 g owoców (np. truskawek, malin, borówek). Kruszonka: 150 g mąki pszennej, 100 g masła, 2 łyżki cukru, 1 łyżka cukru wanilinowego Gellwe. Sposób przygotowania: Kruszonka: do miski wsyp mąkę, dodaj drobno posiekane masło oraz cukier i rozcieraj palcami składniki, aż powstanie drobna kruszonka. Odstaw do lodówki na czas przygotowywania ciasta. Ciasto: Mąki i proszek do pieczenia przesiej do oddzielnej miski, dokładnie wymieszaj. Masło z cukrem ubij na gładką masę przez ok. 7 min., nie przerywając ubijania dodawaj po 1 jajku. Do ubitej masy dodawaj stopniowo w 2-3 partiach mąki i ubijaj chwilę na wolnych obrotach do połączenia się składników. Ciasto przełóż do formy 30 x 25 cm wyłożonej papierem do pieczenia lub posmarowanej masłem i posypanej mąką. Na wierzchu rozłóż owoce i posyp kruszonką. Piecz w temp. 180°C (bez termoobiegu) przez 40-50 min. pozostaw do wystudzenia. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Słodkiego dnia :)
Wymiar liczbowy: 30
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Cukier wanilinowy.
podwójna porcja na 2 kg mąki
z naturalnym ekstraktem wanilii
Rozmiar opakowania: 30
Jednostka (tekst opisowy): g
Przepisy: Pomysł na: Ciasto z owocami i kruszonką Przygotuj: Ciasto: 200 g mąki pszennej, 180 g cukru, 40 g mąki ziemniaczanej, 200 g masła, 4 jajka, 2 łyżki cukru wanilinowego Gellwe, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia Gellwe, 500 g owoców (np. truskawek, malin, borówek). Kruszonka: 150 g mąki pszennej, 100 g masła, 2 łyżki cukru, 1 łyżka cukru wanilinowego Gellwe. Sposób przygotowania: Kruszonka: do miski wsyp mąkę, dodaj drobno posiekane masło oraz cukier i rozcieraj palcami składniki, aż powstanie drobna kruszonka. Odstaw do lodówki na czas przygotowywania ciasta. Ciasto: Mąki i proszek do pieczenia przesiej do oddzielnej miski, dokładnie wymieszaj. Masło z cukrem ubij na gładką masę przez ok. 7 min., nie przerywając ubijania dodawaj po 1 jajku. Do ubitej masy dodawaj stopniowo w 2-3 partiach mąki i ubijaj chwilę na wolnych obrotach do połączenia się składników. Ciasto przełóż do formy 30 x 25 cm wyłożonej papierem do pieczenia lub posmarowanej masłem i posypanej mąką. Na wierzchu rozłóż owoce i posyp kruszonką. Piecz w temp. 180°C (bez termoobiegu) przez 40-50 min. pozostaw do wystudzenia. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Słodkiego dnia :)
Wymiar liczbowy: 30
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Cukier wanilinowy.
podwójna porcja na 2 kg mąki
z naturalnym ekstraktem wanilii
Rozmiar opakowania: 30
Jednostka (tekst opisowy): g
100 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane