Cykoria Panier do mięsa drobiu ryb i warzyw 200 g
Marki:
3,99 zł
Kod produktu:
5900288005955
Opis produktu: Panier można stosować do wszystkich rodzajów mięs i ryb oraz do gotowanych warzyw
Panierowanie jest często stosowanym w naszych kuchniach sposobem przygotowania różnych gatunków mięs do smażenia. Polecamy państwu Panier nadający złocistą, bardzo pożądaną barwę powierzchni smażonych produktów. Zatrzymując sok mięsny i składniki odpowiedzialne za aromat zapewnia dobrą soczystość i kruchość mięsa. Specjalnie dobrane składniki Panieru zabezpieczają go przed chłonięciem zbyt dużych ilości tłuszczu w trakcie smażenia. Panier można stosować do przygotowywania panierowanych mięs i ryb oraz do gotowanych warzyw.
Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Adres producenta: CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Wymiar liczbowy: 200
Przygotowanie i stosowanie: Sposób przyrządzania: Przygotowane do smażenia porcje mięsa, kurczaka lub ryb posolić, doprawić przyprawami, zanurzyć w jajku lub kleiku z mąki i obtoczyć w panierze lekko dociskając ręką. Sposób przyrządzania warzyw: Ugotowane warzywa (np. kalafior, fasolkę, szparagi itp.) posypać rozgrzanym na patelni panierem, polać rozgrzanym tłuszczem.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Panier do mięsa drobiu ryb i warzyw
Cechy: doskonałe otwarcie i zamknięcie
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Wymiar liczbowy: 200
Przygotowanie i stosowanie: Sposób przyrządzania: Przygotowane do smażenia porcje mięsa, kurczaka lub ryb posolić, doprawić przyprawami, zanurzyć w jajku lub kleiku z mąki i obtoczyć w panierze lekko dociskając ręką. Sposób przyrządzania warzyw: Ugotowane warzywa (np. kalafior, fasolkę, szparagi itp.) posypać rozgrzanym na patelni panierem, polać rozgrzanym tłuszczem.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Panier do mięsa drobiu ryb i warzyw
Cechy: doskonałe otwarcie i zamknięcie
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g