Lubella Jajeczna Makaron gwiazdki 250 g
Marki:
3,79 zł
15,16 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900049010648
Jaja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Podkreślenie
mąka makaronowa pszenna
masa jajowa pasteryzowana 9,9%
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Podkreślenie
mąka makaronowa pszenna
masa jajowa pasteryzowana 9,9%
w 100 g ugotowanego produktu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 689 kJ / 163 kcal |
Tłuszcz | 1,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 31 g |
- w tym cukry | 0,9 g |
Błonnik | 1,9 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,02 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Adres producenta: Lubella Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Wrotkowska 1
20-469 Lublin
Przepisy: Zupa jarzynowa z pulpecikami z indyka Potrzebujesz: Makaron Lubella Jajeczna Gwiazdki 250 g Mięso mielone z indyka 300 g Fasolka szparagowa 100 g Brokuł 1 szt. Marchew 200 g Zielony groszek 100 g Olej słonecznikowy 2 łyżki Koperek ½ pęczka Woda 4 litry Sól i pieprz do smaku 1. Na pierwszy ogień... Mięso mielone dopraw posiekanym koperkiem, solą i pieprzem. Ulep z niego kulki o średnicy 4 cm i obsmaż przez 5 minut na rozgrzanej patelni z olejem. 2. W międzyczasie... Fasolki przekrój na pół. z brokułu wytnij różyczki, a marchew utrzyj na tarce. Zagotuj wodę i dodaj wszystkie warzywa oraz indyka z patelni. Gotuj przez 30 minut na małym ogniu. Następnie dopraw solą i pieprzem 3. To już prawie meta! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź, rozłóż na talerz i zalej zupą. Podawaj z siekanym koperkiem. Poszło Ci świetnie! Brawo! Zainspiruj się! - www.uwielbiam.pl
Wymiar liczbowy: 250
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron jajeczny. Gwiazdki.
ulepszona receptura
czas gotowania: 6 min
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję Makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron przelej zimną wodą i odcedź. Od temperatury otoczenia
Przepisy: Zupa jarzynowa z pulpecikami z indyka Potrzebujesz: Makaron Lubella Jajeczna Gwiazdki 250 g Mięso mielone z indyka 300 g Fasolka szparagowa 100 g Brokuł 1 szt. Marchew 200 g Zielony groszek 100 g Olej słonecznikowy 2 łyżki Koperek ½ pęczka Woda 4 litry Sól i pieprz do smaku 1. Na pierwszy ogień... Mięso mielone dopraw posiekanym koperkiem, solą i pieprzem. Ulep z niego kulki o średnicy 4 cm i obsmaż przez 5 minut na rozgrzanej patelni z olejem. 2. W międzyczasie... Fasolki przekrój na pół. z brokułu wytnij różyczki, a marchew utrzyj na tarce. Zagotuj wodę i dodaj wszystkie warzywa oraz indyka z patelni. Gotuj przez 30 minut na małym ogniu. Następnie dopraw solą i pieprzem 3. To już prawie meta! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź, rozłóż na talerz i zalej zupą. Podawaj z siekanym koperkiem. Poszło Ci świetnie! Brawo! Zainspiruj się! - www.uwielbiam.pl
Wymiar liczbowy: 250
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron jajeczny. Gwiazdki.
ulepszona receptura
czas gotowania: 6 min
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję Makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron przelej zimną wodą i odcedź. Od temperatury otoczenia
45 innych produktów w tej samej kategorii:
2,99 zł
Wartość odżywczaw 100 gWartość energetyczna
1558 kJ / 367 kcal
Tłuszcz
2,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,7 g
Węglowodany
75 g
- w tym cukry
2,4 g
Białko
12 g
Sól
0,02 g
Ostatnio oglądane